Sunday, June 19, 2011

cover up untuk 2 bulan,,

assalamualaikum,,
malam ni disebabkan perasaan bosan menjelma dalam diri, ak pergilah baca mane2 blog yang da lame tak bace,,,dah baca2 tu tetiba rase cam dah lama tak menulis,,

end up malam ni try untuk tulis 1 entry bertemankan lagu hindustan,,,

for this one entry, i thought of writing some of my experience since 2 months being at japan,,*sile maafkan grammar yang salah*

for the first month, agak busy menyetelkan hal2 rumah, university, perabot segala bagai lah,,disebabkan aku tak berapa suka nk amek gambar sangat, so, xbanyak sangat gambar yang boley di share,,


ni futon and bantal spare,, incase ada orang nk menginap kt rumah ni,,



ni kipas in case summer nanti panas ngat,,,


overall, ni rupe bilik aku yang tak berapa nak berperabot,,

pas tu jom jalan g university ak plak,, name uni ni tokyo denki university,, lokasi nye, tengah2 bandar, oleh itu tak nampak macam university sangat,,


ni antara bangunan uni ak,, actually ni bukan bangunan tempat belajar, dalam bangunan ni ad tempat panggil kanda lounge aka tempat student dari luar kumpul2,,

ni signboard name uni yang paling lawa yang jumpa kat situ,,


area ruma ak pulak, xde tempat menarik sgt,,
ni pic dari balkoni time subuh nak abes, kol 4 pagi lebih kurang,,

ni pic dari balkoni rumah jugak, time maghrib,,matahari nak jatuh,,


awal2 datang dulu selalu nampak bunga ni,,lawa sebab banyak2,,


ade je taman dekat2 rumah, tapi tak sempat nak pergi lagi,,
kalau berkeizinan nanti, sampai la ke taman2 tu,,

lastly ni je gejet yang ak ad sekarang,,


cybershot kamera n iphone4 with luffy and hancock strap<<

to be continued>>>>

2 comments:

Voy@Ger said...

oh2...tu sony cybershot model?? n brapa bli?

marr said...

DSC-W320
1man4sen kana,,