Sunday, November 13, 2011

day out~

assalamua'laikum,,

semalam hari sabtu,,
dah lama tak keluar berseronok-seronok menghilangkan tension,,

tengah hari gitu sampai shibuya, jumpa cik beefa, makan sushi, bowling 3 game, shopping 5 jam, dinner kat first kitchen, and dessert with baskin robin's ice cream, reached home at 11pm++,,

lama tak rasa seronok keluar bersuka2,,
biarpon agak lonely rasa sebab keluar berdua sahaja,,,lagi2 bila main boling sebab lane sebelah dalam 10 orang~~
tapi end up, aku rasa seronok,, thanks cik beefa, sebab sudi melayan kerenah aku yang tetiba takpasal-pasal~~

for the first time aku rasa aku enjoy shopping lama2,, since aku bukan seorang kaki shopping,,
but semalam maybe sebab dah lama tak shopping, banyak jugak lah habis,,

sekali-sekala perlu keluar buat something yang bukan selalu dibuat,,,
as if selalu kau makan masakan sendiri,, sekali sekala kau perlu makan kat kedai kat luar,,

lastly, perlu simpan duit kembali,,, lots of plan waiting ahead~~
no money, no fun la~~
but, i think i dont mind hilang duit as long as i'm happy,,


but seriously shopping tu penat,, sekali sekala boleh lah,, selalu, sorry,, kesian kat kaki~~


wassalam~(^_^)V

4 comments:

fadhilah said...

haha.. tanoshikatta.. :D
ad rezeki buat lagi.. tp bowling kena tambah korum. bg eksyen kat org sebelah. haha

reefqi said...

sou2, shopping itu sungguh memenatkan! :D

marr said...

beefa:: kalo score tinggi boleh la eksyen,, kalo asek masuk longkang ngan member snirik aku segan~~

rifqi:: aku boleh phm perasaan sorang lelaki yang kene heret ngan awek ye utk shopping skali~~haha
kau kaki shopping je kan xceli~~

reefqi said...

laki de masa je shoppg btol2. hahaha~